fbpx

Vi söker målare och sommarjobbare

2024-03-01

TH:s Måleri växer och är i behov av fler målare. Nu stärker vi upp teamet med både målare på heltid och sommarjobbare! Är det dig vi letar efter?  

Som målare på TH:s kommer du att vara delaktig i olika projekt, både stora och små. Det är varierande projekt vilket innebär att du kommer att utvecklas och känna dig värdefull i vårt team.

Du som söker till tjänsten som målare är lyhörd, ödmjuk samt har en positiv människosyn. Att du är utbildad till målare är ett krav.

I tjänsten ingår allt inom måleri, bland annat:

– Målning ute och inne

– Service

– Tapetsering

– Privat och offentligt (inom ramavtal)

– Även ackordarbete förekommer

 

Vill du sommarjobba hos oss?

 

Vi stärker även upp teamet inför sommarsäsongen! För att sommarjobba hos oss bör du ha B-körkort och ett stort intresse för målning. Vi ser gärna att du har lite erfarenhet av måleri sedan tidigare.

På TH:s Måleri behöver vi vara flexibla och kunna jobba i grupp eller på egen hand. Vi är noggranna och vill alltid lämna uppdrag vi är stolta över efter oss. Kunden och kvalitet är vårt fokus.

Vi värdesätter våra medarbetare högt och har en god personalpolitik. Hos oss på TH:s Måleri pratar vi alltid med varandra och inte om varandra. Dessutom erbjuder vi dig goda personalförmåner.

Har du några frågor? 
Hör av dig till oss på info@thsmaleri.se så ser vi till att svara på det du undrar över gällande tjänsten.

Skicka din ansökan med CV till info@thsmaleri.se.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare