fbpx

ÖSK:s logga är på plats: ”De var jätteglada när de fick se resultatet”

2023-03-31

När TH:s måleri målade väggarna på ÖSK:s nya kontor bad ÖSK om att få deras företagslogga på väggen i receptionen. Då visste målarna precis vem som skulle göra jobbet. Vår expert på dekormålning – Alexandra Holtbäck såklart!

 

Två dagar efter att Alexandra fick beställningen var loggan färdigmålad. Nu välkomnas ÖSK:s personal och besökare av deras logga när de går in genom dörrarna till kontoret.

– De var jätteglada när de fick se resultatet, berättar Alexandra som har över 20 års erfarenhet inom sitt hantverk.

Alexandra utför alla sina projekt med precision, skaparglädje och kreativitet. När hon målar börjar processen med förarbete. ÖSK-loggan förstorades upp på gråpapper och kalkerades sedan på väggen. Efter det utförliga förarbetet målades loggan i hela tre lager. Den är målad i precis samma glans som väggen vilket gör att den smälter in perfekt.

Alexandra har stor erfarenhet av att måla företagsloggor, men ÖSK:s logga är detaljrik vilket gjorde att arbetet krävde extra mycket noggrannhet. Projekt som bjuder på utmaningar berättar Alexandra att hon tycker om.

– Det är det här jag tycker är kul. Jag hör verkligen hemma på dekormålning och vill alltid lösa det kunderna önskar, säger Alexandra.

Vi hoppas att ÖSK:s logga bringar glädje till dem på kontoret! Alexandras hantverk kan verkligen förgylla en plats och bli pricken över i:et.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare