fbpx

Vi söker projektledare

2024-03-14

På TH:s Måleri strävar vi ständigt efter att leverera högkvalitativa resultat och överträffa våra kunders förväntningar. Nu söker vi en engagerad och kompetent projektledare som delar vår ambition om att leverera kvalitet, precision och professionellt utförda arbeten.

 

Om rollen

 

Som projektledare på TH:s ansvarar du över våra projekt från start till mål i såväl små som stora projekt. Det innebär att du räknar på nya jobb, skapar offerter och avtal, samt följer upp resultat och utfall i pågående projekt.

 

För dig som projektledare är samverkan mellan medarbetare, leverantörer och byggmästare A och O, där du ständigt ansvarar för att en god kvalité och kundnöjdhet upprätthålls.

 

Du fördelar arbete mellan våra medarbetare där du även kan bidra med stöttning och vägledning i deras dagliga arbete. Som projektledare på TH:s arbetar ni i ett tätt samarbete med bolagets VD.

 

Vi tror att du är lyhörd, ödmjuk samt har en positiv människosyn. Du har en god ledarerfarenhet och varit verksam i en liknande bransch. Som person har lätt för att fatta beslut och hanterar att ha flera projekt i gång samtidigt. Vi värdesätter även att du har ett brett kontaktnätverk, men det är inget krav.

 

Om TH:s Måleri

 

Vi arbetar inom tre huvudområden – målning, tapetsering och fönsterrenovering. Vi har höga ambitioner och arbetar med projekt med olika omfattning, från nybyggnation till ROT-renovering. På TH:s Måleri värnar vi om vår personal, de är hjärtat i företaget!

 

Vi erbjuder dig ett fartfyllt och varierande arbete i ett växande bolag med goda framtidsutsikter. Vi värdesätter våra medarbetare och har en god personalpolitik.

Skicka in din ansökan!

 

Mejla din ansökan till mija.hedstrom-slyth@thsmaleri.se. Vi ser fram emot att höra från dig!

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare