fbpx

RENOVERING AV KONTORSLOKALER ÅT FUTURUM FASTIGHETER

2020-06-29

Just nu pågår en omfattande renovering av lokaler i Futurum Fastigheters byggnad på Pappersbruksallén 1 i Örebro. TH:s Måleri har varit på plats sedan start för att renovera lokalernas tak invändigt och färdigställa dess nykonstruerade väggar.

När Jonas från TH:s Måleri kom tillbaka från sin pappaledighet i februari påbörjades projektet i Futurum Fastigheters kontor i Örebro. Just dessa delar av byggnaden som nu renoveras hade tidigare stått helt tomma och oanvända. Efter renoveringen, som snart är färdig, kommer de att användas som kontorslokaler.

– Det är stora ytor som renoverats, förklarar Jonas. Det som tagit längst tid för oss har varit taket då det varit ett gammalt limfärgstak. Vi fick först skrapa ner det hela och sedan tvätta samt borsta det. Därefter har det behandlats och slutligen sprutats ny färg på. Ett arbete som tagit oss cirka två månader, säger han.

Under tiden har snickare varit på plats och konstruerat nya väggar som skapat flertalet kontorsrum i lokalerna. Dessa väggar har sedan Jonas och hans kollega Evelina fått spacklat och målat, men det har även varit lite fogningsarbete kring lokalernas fönster.

– Just nu håller vi däremot på att spackla runt ventilationsrören som installerats. Men just att det varit lite olika moment i projektet är också det som gjort det roligt att få vara här, säger Jonas och Evelina.

I fredags utfördes en besiktning av renoveringen och om cirka två veckor kommer det nya golvet att läggas i lokalerna. Då återstår målning av socklar innan projektet kan räknas som färdigt.

– Dessa lokaler har verkligen fått en ny känsla. Allting har blivit fräscht och känns mer som utrymmen man kan nyttja som kontor. Det känns kul att vi fått vara med och skapa detta, avslutar Jonas.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare