fbpx

SNART BESIKTNING AV STORA MELLÖSA SKOLA

2020-03-02

Sedan 2018 har Stora Mellösa Skola stått inför en omfattande renovering. TH:s Måleri fick det uppdraget att måla alla hus som tillhör skolan invändigt. Nu, efter två år, närmar sig den stora slutbesiktningen.

Idag träffar vi målartvillingarna Emil och Linus. De har varit på bygget i Stora Mellösa sedan november förra året och då spenderat sin tid i hus A, som är projektets sista hus. Hus A består av tre våningar och har funktionsanpassats med bland annat hiss. Här kommer det finnas utrymmen får både lärare och elever.

– Idag målar vi trapporna som går mellan halvplanet och bottenplanet, men även delar av bottenplanet, berättar bröderna. Det har tagit sin lilla tid att komma dit vi är idag, samtidigt som vi tycker att tiden flugit iväg eftersom vi trivts väldigt bra.

Hur skulle ni sammanfatta arbetet på Stora Mellösa Skola?
– Väldigt omfattande eftersom det är en rotrenovering. Då blir det alltid lite speciellt. Det krävs mer behandlingar än vad som oftast står på pappret och så har det i detta fall också varit. Av den anledningen har det blivit mycket fram och tillbaka, men det var inget som vi inte hade förväntat oss. I det stora hela har allting gått väldigt bra!

OBK som står som TH:s beställare beräknas vara färdiga med allting under vecka 16, precis som Emil och Linus.

– Eftersom alla underentreprenörer beräknas bli klara ungefär samtidigt så har vi varit många som fått arbeta på samma ytor de senaste veckorna. Men samordningen har fungerat kanon trots det. Vi har verkligen trivts bra här på skolan. Riktigt trevliga ”kollegor” som gjort att dagarna gått fort, som sagt. Nu ser vi fram emot de sista veckorna på plats och responsen vi kommer få vid slutbesiktning.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare