fbpx

STORA MELLÖSA SKOLA

2019-02-13

I början av 2018 ska TH:s Måleri påbörja nästa stora projekt, när Stora Mellösa skola ska genomgå en omfattande renovering. Uppdraget utförs på beställning av OBK Sverige och innehåller måleriarbeten på både rot- och nybyggnation.

– Vi kommer att påbörja arbetet direkt efter årsskiftet. Sedan räknar vi med att ha minst två målare på plats i ungefär två och ett halvt år, berättar Tomas, VD på TH:s

För bara någon vecka sedan slutförde TH:s ett liknande projekt – Gumaeliusskolan, också där stod OBK som totalentreprenör. Ett samarbete företagen emellan har vuxit fram och allt oftare faller valet av måleriföretag på just TH:s.

– Det känns jättekul att vi får förtroende att vara med på ännu ett ”skolprojekt” tillsammans med OBK. Deras projekt är alltid bra uppstyrda där vi underentreprenörer får utrymme att utföra vårt arbete på bästa sätt, vilket såklart avspeglar sig på slutresultatet, konstaterar Tomas.

Ni fortsätter att ta marknadsandelar på målerifronten i Örebro. Vilket naturligtvis medför mera jobb och något högre belastning på de anställda. Hur jobbar ni med att motivera er personal?

– Vi jobbar alltid efter frihet under ansvar, vilket betyder att så länge man tar sitt ansvar så har man ganska fria tyglar. Detta tror jag bidrar till att vi får roligare på jobbet, och att alla känner sig värdefulla och behövda. Sen var vi nyligen i Barcelona med hela företaget, och på fredag ska vi gå på AW med hela gänget. För oss är det viktigt att alla anställda trivs, det är ju de som ska utföra våra jobb, avslutar Tomas.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare