fbpx

2017 – TH:S BÄSTA ÅR HITTILLS!

2019-02-13

För tio år sedan startade Tomas Hedström TH:s Måleri AB, efter att länge gått och funderat på att starta eget. De första två åren var han själv på företaget, innan han kände att åttio-timmarsveckorna ute på byggen fick vara nog.

År 2009 anställdes den första målaren, utöver Tomas själv, 2015 var man fyra anställda och idag uppgår antalet anställda till tolv stycken plus ett antal som hyrs in vid behov. Kompetens, kvalitét och att våga satsa menar Tomas är nyckeln till framgång.

– Vi har de senaste två åren gjort en dramatisk ökning, vilket såklart medför stora utmaningar. Man måste hela tiden se till att det finns jobb åt alla, utan att det blir för mycket. Blir det för mycket för våra anställda så kan det börja tummas på kvalitéten, vilket inte får ske, säger Tomas.

Att driva ett växande företag som detta är ingen dans på rosor, men livet som företagare passar Tomas som handen i handsken.

– Jag gillar friheten att kunna styra lite som man vill. Men sen gillar jag alla utmaningar som man dagligen får handskas med. Det gäller hela tiden att ligga steget före i allt ifrån planering av nya jobb till att anställa rätt folk. För oss är kvalitét otroligt viktigt och sätts alltid högst upp på prioriteringslistan. Kvalitét och vilka man anställer går hand i hand, konstaterar Tomas.

TH:s har under 2017 slutfört en rad stora projekt åt totalentreprenören OBK Sverige AB, samt diverse jobb åt privatpersoner.

– 2017 var vårt bästa år hittills. Vi har slutfört tre enorma projekt åt OBK i form av Grillgården, Verkmästaren, och Gumaeliusskolan. Alla tre i stort sett helt anmärkningsfritt. Detta har gjort att vi också kunde skriva avtal på två större projekt med OBK. Det ena är en stor ombyggnation i Strängnäs som kommer att pågå under hela 2018 och sysselsätta tre till fyra personer. Det ändra är Stora Mellösa skola som ska totalrenoveras och byggas om, detta kommer att pågå i två och ett halvt år, och kommer sysselsätta tre till sex personer, berättar Tomas.

Att man vuxit dramatiskt på TH:s råder det inget tvivel om, inte minst om man tittar på omsättningen.

– 2016 omsatte vi ungefär 6 MSEK och 2017 nådde vi 11 MSEK lite drygt. Detta har vi nått tack vare att vi inte är rädda för utmaningar, utan har tagit på oss projekt som utifrån sett kanske varit för stora för oss, men ändå har vi lyckts genomföra projekten på ett bra sätt och med den höga kvalitét vi alltid strävar efter att ha, säger Tomas.

Vad är målsättningen för 2018?

– Att fortsätta växa i den takt vi gjort, utan att tumma på kvalitéten. Nu har vi ett stort antal väldigt bra referensprojekt, som förhoppningsvis kommer leda till mer jobb, avslutar Tomas.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

GUSTAF BÄCKGREN

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning