fbpx

AVTAL MED FUTURUM SKAPAR ARBETE

2019-02-13

I början av 2018 träffades ett avtal emellan TH:s Måleri och Futurum Fastigheter. Avtalet innebär att TH:s står överst på listan av måleriföretag som det kommunalägda fastighetsbolaget ska anlita vid samtliga servicejobb.

– Detta betyder otroligt mycket och kommer skapa mycket arbete för oss de kommande fyra åren, konstaterar Tomas Hedström, VD på TH:s Måleri.

Som ägare av TH:s är Tomas såklart nöjd med det nya avtalet. Men avtalet berör inte bara bolaget i sig utan har också en personlig inverkan på personalen och för Peter i synnerhet. Som började arbeta på TH:s i augusti 2017 men sedan november varit uthyrd till diverse andra måleriföretag.

– Just då var det väl lite mellanläge emellan de större jobben, vilket gjorde att det rådde arbetsbrist. Men nu när de stora jobben i bland annat Stora Mellösa Skola kommit igång och avtalet med Futurum fått träda i kraft så finns det mycket att göra igen, säger Peter.

Hur känns det att vara tillbaka?

– Jättebra! Det har inte varit optimalt att vara runt på diverse firmor och det känns fantastiskt bra att vara tillbaka på TH:s. Vi har en grym gemenskap här och det känns som att vi alla är en stor familj. Sen tycker jag att ”Hedan” (Tomas Hedström) är riktigt duktig på att hålla ihop företaget, trots att vi expanderar i den takt vi gör.

Vad gäller projektet på Brickebacken Skola så rör det sig om en renovering av lärarrumskorridoren. Detta skall utföras samtidigt som det är full aktivet på skolan, vilket gör att man måste vidta extra åtgärder.

– Man måste vara noga med att hålla ordning på alla verktyg och sätta upp varningsskyltar så fort man målat en yta, annars är barnen där och petar direkt.

Peter har varit på plats i ungefär två veckor och räknar med att stanna två veckor till. Innan det bär av mot nästa projekt, som är ett liknande jobb på Ormesta Skola, också det åt Futurum Fastigheter.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare