fbpx

TH:s målar Hallsbergs 21 nya radhus: ”Det flyter på bra”

2022-10-17

Ett lag invändigt, ett lag utvändigt. För målarna på TH:s Måleri har arbetet precis börjat när Brf Vibytorpsparken tar form i Hallsberg. Här blir det 21 nya radhus bestående av treor och fyror med beställaren och totalentreprenören Byggnor vid rodret.

 

De nya radhusen kommer att gå i en grå ton utvändigt som låter de gröna uteplatserna och sedumtaken ta plats. Invändigt varvas ljusa standardkulörer med personliga tillval valda av bostadsgästerna själva.

För Håkan, Axel och praktikanten Oskar som utgör inomhuslaget innebär det spackling, målning och till viss del även tapetsering vid projektet.

– Det är ett lag utomhus så kör vi på invändigt. Hittills är fyra lägenheter klara redan så det flyter på bra och vi ska vara klara här i december, berättar Håkan Åström.

 

”Väldigt duktig praktikant”

 

Håkan som har över 20 års erfarenhet i branschen började på TH:s Måleri under våren 2021.

– Det har gått ett och halvt år redan? Tiden går så sjukt fort. Men det är väl ett bra betyg att tiden går fort och jag får ju jobba med vänner, så då brukar det mesta flyta på!

Till sin hjälp på projektet har Håkan sin nygamla kollega Axel Filipsson som kom till firman för drygt ett halvår sedan och Oskar Andersson som gör sin sista månad som praktikant på TH:s Måleri.

Efter Oskars praktikperiod är det redan klart vad han ska göra härnäst, för Oskar har nämligen fått fast anställning på TH:s Måleri.

– Det känns jättebra, säger Oskar. Alla har varit väldigt bra och hjälpsamma under praktiken så jag har ingenting att klaga på faktiskt. Det ska bli kul!

– Ja och du har ju varit en väldigt duktig praktikant, tillägger Håkan. Det kommer bli jättebra!

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

GUSTAF BÄCKGREN

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning