fbpx

FÖNSTERMÅLNING AV VARBERGAS FÖRSKOLOR

2019-02-13

TH:s Måleri är på plats i Varberga, Örebro och målar om fönster på områdets förskolor. Ett projekt som Crille Andersson och feriearbetaren Vendela Halttunen kommer utföra under hela sommaren.

Sedan tre månader tillbaka har Crille Andersson, servicemålare för TH:s, genomfört måleriarbeten åt förskolorna i Varberga, Örebro. Projektet började invändigt där ett av husens klassrum, korridorer och omklädningsrum behövde målas om. Huset har planerats att hyras ut efter sommaren och ska då användas till utställningslokaler.

Nu återstår arbetet av förskolornas fönster. Det finns flera avdelningar som tillhör förskolorna och alla är placerade i olika separata hus. Av dessa ska alla utom två hus få sina fönster ommålade.

– Det här jobbet är väldigt stort för mig. Det är någonstans mellan 170-180 fönster som ska målas. Som tur är har jag Vendela till hjälp som under sin första sommarjobbsvecka här på TH:s gjort väldigt bra ifrån sig. Hon är snabblärd och arbetar på fint. Precis som man vill att medhjälpare ska vara, säger Crille med ett stort leende.

Att ta sig an rollen som handledare för Vendela har Crille tyckt varit roligt. Speciellt i detta projekt som innefattar detaljarbete med fönster som är lite av hans favoritsyssla. Både Crille och Vendela känner att arbetet går som det ska och ser mycket fram emot resultatet.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare