fbpx

MÅLERIARBETEN PÅ GRILLGÅRDEN

2019-02-13

TH:s Måleri AB utför en rad måleriarbeten åt Örebroföretaget OBK Sverige AB, ett av dessa är Grillgården, där huvudentreprenören OBK på uppdrag av Länsgården Fastigheter AB bygger 63 stycken lägenheter. Projektet börjar närma sig slutbesiktning och TH:s roll på bygget blir allt mer tydlig.

– Vi har slutbesiktning i slutet av maj, vilket ligger ganska nära i tiden. Men vi ligger bra till enligt tidsplanen, säger lagbas Mikael Ring.

Byggnationerna har pågått sedan november 2015. När påbörjade ni era arbeten?

– Vi kom hit ungefär ett år efter det. Då man fått ”tätt hus” och vi kunde påbörja våra måleriarbeten invändigt på plan ett. Vilket idag är helt klart och man har till och med börjat med städning av hela våningen. Säger ”Micke”

Ni har en anställd som målar balkongerna utvändigt. Vad har ni kvar att göra innan ni lämnar bygget?

– Exakt, vi har utvändig målning av bl.a. balkongerna, trapphus samt lite besiktningsjobb att utföra innan vi kan anse oss klara. Konstaterar ”Micke”

Ett bygge av den här storleken måste medföra en del utmaningar. Vad skulle du säga varit er största utmaning?

– Jag tycker att allt gått bra hittills. Det enda som varit lite mer arbete än beräknat var att fixa till alla betongväggar och tak, som hade en lite grövre ytbehandling. Säger ”Micke” och fortsätter:

– I övrigt så måste jag säga att det är en mycket bra trivsel på bygget, och grillningarna på fredagar är verkligen en kvalitetshöjare!

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning