fbpx

UPPFÖLJNING: THs LACKERING

2019-02-13

Lina Hedström har nu i över ett år skött allt arbete på TH:s Lackering i Norra Bro. Vi gör ett återbesök hos Lina för att bli uppdaterade om hur företaget har utvecklats sedan visiten i fjol.

Vi möter en glad Lina som med raska steg kliver ut från lackeringsrummet. Hon är klädd i sina skyddskläder och har tillbringat hela förmiddagen med att lackera om förvaringsskåp till Karl Johans skolan.

– Just nu är det över 150 skåp som ska lackeras om i tre nya kulörer. Luckorna ska få en behaglig blå nyans och vissa ska även bli röda. Resterande delar av skåpen ska vi göra mörkare grå. Därefter väntar annan inredning till skolan på att fräschas till, bland annat soffor och pallar.

Projektet för Karl Johans skolan i centrala Örebro ska pågå under hela sommaren. Det är ett väldigt stort projekt säger Lina och hon är därför väldigt glad över att hon har en feriearbetare till hjälp. Han är en gymnasieelev som hon tycker kämpar på bra och som hittills har visat på fina resultat.

 – Förra sommaren var allting färskt och nu har det redan hunnit bli så pass mycket att jag för första gången anställt en sommarjobbare. Det känns jättebra att kunna ge honom kunskap och erfarenhet samtidigt som han underlättar arbetsbördan för mig!

Lina konstaterar att mycket har hänt med företaget sedan sist. Det har ständigt funnits arbeten som hon med öppna armar lyckats utföra. Men trots det vill hon ändå sig påstå att lackeringsarbetet ännu känns någorlunda nytt för henne.

– Det är ganska så exakt ett år sedan vi flyttade hit. Utöver sommarjobbaren så är det bara jag som håller hus här och därför känns det forfarande ganska så färskt. Jag trivs superbra, men det står ännu en hel del utmaningar framför mig som jag med spänning väntar på.

 Var det som du trodde att driva ett eget företag?

– Både ja och nej! Jag förväntade mig ju självklart att det skulle vara mycket jobb och ansvar, men det är ju betydligt mer än vad jag trodde. Men som tur är tycker jag verkligen att det är kul och det är det som får mig att hålla igång och fortsätta göra det jag gör, avslutar Lina med ett leende.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

GUSTAF BÄCKGREN

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning