fbpx

En välbehövlig uppfräschning på Örebro Motorstadion

2019-05-15

Äntligen var det dags för årets första utomhusprojekt! Linn Spännare och hennes två kollegor fick äran att hjälpa Örebro kommun att fräscha till Motorstadions lokaler utvändigt.

Sedan två veckor tillbaka har Linn Spännare, tillsammans med penslar och färgburkar, tillbringat sina arbetstimmar i ett soligt Täby. Tre av de hus som finns placerade på Örebro Motorstadions område har stått på agendan för ommålning. Örebro kommun stod som beställare av arbetet då husens träpanel varit slitna i många år.

Tillsammans med två andra kollegor har Linn varit här och målat om de tre husen i samma kulör som de tidigare varit i. Husens fasad och plåt kring fönster är det som behövt tagits hand om.

– Vi har utfört en väldigt grundläggande uppfräschning av de tre husen. De har varit väldigt risiga så vi har fått skrapat och tvättat en hel del. Allt förarbete är ju det som tagit längst tid skulle jag ändå säga. Det största huset, som verkar användas för konferenser, var målat i Falu Rödfärg, vilket måste borstas ner. Så även det tog lite tid att få bort. Men trots det har annars har allting gått väldigt bra, berättar Linn.

Linn som endast arbetat för TH:s sedan september 2018 delar gärna med sig av sin glädje i att äntligen få utföra jobben utomhus.

– Det känns jätteroligt! Eftersom det var första utomhusprojektet för i år så har det varit kul att få komma ut och använda lite andra tekniker. Vi har som tur var haft väldigt tur med vädret hittills då det varit så varmt ute. Hade det regnat hade det ju inte varit lika lätt, men allting har verkligen lyckats flyta på bra. Vi har endast varit med om någon kort liten skvätt någon morgon, men det har inte stört oss alls. Dock har det varit ganska blåsigt och kallt de senaste två-tre dagarna, men det kom ju lagom till att projektet skulle avslutas, säger Linn.

Idag beräknas arbetet vara färdigt och Linn konstaterar att hon är nöjd med arbetet. Att hon inte bara blivit tilldelat årets första utomhusarbete, men också fått göra det under fantastiskt väderförhållande gjorde att motivationen var på topp under arbetets gång. Hon är övertygad om att kommunen kommer vara lika belåtna över TH:s jobb.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare