fbpx

EWELINAS PRAKTIK GAV ANSTÄLLNING

2019-02-13

Ewelina Björk praktiserade på TH:s Måleri under tredje året på gymnasiet. Hon tog studenten för ett par veckor sedan, och har sedan dess gått ifrån praktikant till fast anställd på TH:s. Vi befinner oss på Gumaeliusskolan, där Ewelina just nu maskeringstejpar väggar inför målning.

– Det känns otroligt kul att få jobba här. Det är ett fantastiskt gäng med en väldigt familjär känsla. Vi hittar på mycket utöver jobbet. I höst ska vi åka till Barcelona med hela företaget, vilket jag verkligen ser fram emot, säger Ewelina.

Hur kommer det sig att du valde just TH:s?

– Jag behövde en praktikplats, så jag ringde ”Hedan” (Tomas Hedström, VD) och han sa ja direkt. Sedan antar jag att jag skötte praktiken väl, eftersom jag fick fast anställning nu direkt. Faktum är att jag bara försovit mig en gång under praktiktiden, skrattar Ewelina.

Sist vi var här på Gumaeliusskolan så stod besiktning av plan tre och fyra för dörren. Hur gick det?

– Det gick bra, säger Ewelina, innan Rickard (platschefen ifrån OBK Sverige AB) går förbi och säger: Det gick jättebra. Ewelina och de andra har gjort ett fantastiskt bra jobb.

Lovorden haglar tätt en stund, innan Rickard går vidare igenom lunchrummet. Ewelina fortsätter:

– Det är kul att se utvecklingen på bygget. Jag har varit här ifrån början, och nu börjar man verkligen se hur snyggt och fräscht allt blir. Byggnaden var väldigt nedgången innan renoveringen påbörjades, konstaterar Ewelina.

Du verkar trivas bra på TH:s och målaryrket ser ut att passa dig. Men vad gör du helst en ledig dag?

– Jag är ganska spontan av mig, så mina fritidsintressen varierar ganska mycket. Men jag och Pappa brukar åka upp till Närkesberg och Bjursjön för att fiska ibland. Annars glider jag mest runt med min pojkvän i hans raggarbil, avslutar Ewelina.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

GUSTAF BÄCKGREN

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning