fbpx

Möt TH:s Måleris nya stjärnskott!

2021-03-10

Alexandra Holtbäck har en stor talang inom färgsättning och dekormålning. Med över 20 års erfarenhet i branschen vet vi att hon kommer platsa galant i teamet på TH:s Måleri.

Alexandra har en lång bakgrund som målare. När hon slutade gymnasiet på målarskolan i Örebro blev hon genast anställd och jobbade sedan på samma firma i cirka 20 år. Där fick hon lära sig allt om dekormålning och färgsättning som hon kom att bli riktig vass på. Det visade sig verkligen vara hennes grej.

Under åren gick Alexandra flera kurser på Färginstitutet (nuvarande NCS Colour Academy) i Stockholm för att fördjupa sig ytterligare inom olika tekniker. Där klarade hon samtliga kursblock med alla delar som finns i dekormålning. Med andra ord finns en hel del diplom i Alexandras pärm där hemma, men också ett andrapris i SM i Måleri där hon tävlade som den första kvinnliga deltagaren någonsin.

När 2010-talet kom och majoriteten av kunderna på firman endast sökte efter att få väggarna och snickerierna målade i svart, vitt och grått – ja, då tog Alexandra steget och startade eget företag.

– Då fick jag pyssla med mitt och sådant jag älskade. Jag hade en kundkrets som jag klarade mig bra på. Jag fick åka runt och utföra olika målerijobb, så till en början fanns det inget att klaga på. Men efter några år så kändes det väldigt ensamt. Av den anledningen så blev jag jätteglad när möjligheten att få börja jobba tillsammans med TH:s Måleri dök upp, säger Alexandra.

Det som fick TH:s Måleri att öppna upp ögonen för Alexandra var hennes unika förmåga att kunna alla dessa olika tekniker på ett sådant utförligt sätt. Oftast hittar man målare som är duktiga på antingen bara marmorering eller på streckdragning, men ytterst sällan någon som behärskar 10+ olika tekniker.

– Vi är fantastiskt nöjda över att ha henne här. Det känns jättekul att vi numera kan erbjuda dessa tjänster till våra kunder och att vi vet att jobbet kommer utföras exemplariskt, säger Tomas Hedström, VD på TH:s Måleri.

Nu har Alexandra arbetat på TH:s Måleri i drygt en månad och hon trivs redan jättebra!

– Det känns mer spännande för var dag som går skulle jag säga. Här är det frihet under ansvar och det var precis det jag sökte. Jag har bra kollegor att bolla saker med, får ta del av nya utmaningar och kan lägga full fokus på att vara kreativ, avslutar Alexandra.

Vill ni läsa mer om Alexandras målartekniker och hur ni kontaktar henne? – tryck här!

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare