fbpx

SERVICEMÅLNING PÅ MEJRAMVÄGEN

2020-01-24

TH:s Måleri har en bred repertoar och ett av många olika uppdrag som firman tar sig an är servicemålning, vilket är precis vad som pågår nu på Mejramvägen i Örebro. Patrik Lindkvist berättar mer om projektet och hur det är jobba som servicemålare på TH:s.

Patrik har arbetat som servicemålare på TH:s Måleri i snart sex år och var blott TH:s andra anställda. Idag är det totalt 21 målare på firman. När vi träffar Patrik är han på Mejramvägen och utför servicemålning i en lägenhet som renoveras.

– Jag håller på med fönstren nu och sen börjar det bli klart här. Därefter ska jag bara kolla över arbetet igen efter de har lagt in golv och satt in nytt kök. Lägenheten är cirka 100 kvadratmeter stor så det har varit en del jobb. Vanligtvis brukar servicemålning innefatta mindre och snabbare projekt, exempelvis om det varit skadegörelse på en skola, berättar Patrik.

Lägenheten på Mejramvägen är en kommunlägenhet inom HSB och arbetet tar totalt cirka 50–60 timmar att utföra. Medan färgen torkar passar Patrik på att åka iväg på andra projekt.

– Igår var jag på både på Adolfsbergsskolan och Brickebackens skola, men idag blir jag här hela dagen. Att arbeta som servicemålare innebär i regel att man åker runt och betar av snabba grejer.

Att Patrik har arbetat som servicemålare på TH:s i snart sex år vittnar om att han trivs på firman och i sin roll som servicemålare. Trots att han har en massage inbokad på fredagen som TH:s står för är det inte det som får honom att vilja stanna kvar.

– Det bästa med TH:s är att det är bra kollegor och att allting funkar väldigt bra. Sen är det rätt skönt att företaget inte är så stort. Jag har jobbat på större företag tidigare och där känns man mer bara som ett verktyg. Man blir bara en siffra, så är det inte här. När en kund är nöjd får man höra det och det är superskoj!

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare