fbpx

MÖT TH:S NYA PROJEKTLEDARE!

2019-02-13

Mikael Ring anställdes för snart fyra år sedan var den tredje att anställas på TH:s Måleri sedan starten för 11 år sedan.

Den första tiden var Mikael målare, men med tiden övergick hans roll mera till en projektledare/målare. Något som från och med 1 oktober 2018 landat i en renodlad projektledarroll på TH:s.

– Jag hamnade här för drygt tre år sedan. Anledningen var att jag och Tomas kände varandra sedan gammalt, då vi jobbat tillsammans hos en rad olika arbetsgivare innan Tomas valde att starta TH:s. I början var jag bara målare, men rollen övergick mer och mer i en projektledarroll, säger Mikael.

TH:s Måleri är idag 15 anställda, vilket innebär att Tomas behöver avlastning på ledningssidan.

– Vi börjar bli så pass många och har stora projekt igång samtidigt, vilket innebär att det ställs extremt höga krav på Tomas som ensam projekt- och företagsledare. Tanken är att jag ska komma in och avlasta Tomas i alla projekt, och fungera som en länk mellan de anställda och honom.

Hur känns det att byta roll?

– Jag har ju målat i hela mitt yrkesliv, så det är klart att det blir lite annorlunda. Samtidigt har jag, som sagt, successivt övergått mot en projektledare den senaste tiden, så det är inget nytt för mig. Däremot känner man sig trött på ett helt annat sätt, man är liksom påkopplad i huvet hela tiden, till skillnad från när man målade – då var man bara fysiskt trött efter en arbetsdag.

Vad tror du att detta kommer innebära för TH:s Måleri?

– Tanken är att vi ska anställa fler och växa. Detta kommer innebära att vi måste ta in fler och större projekt, både åt fastighetsägare, byggbolag och kommuner. Det medför ju att vi behöver bli ännu bättre på att hålla ordning på alla projekt och anställda, så att arbetet flyter på och att ingen av våra anställda står utan jobb.

Nästa stora projekt som Mikael ska sätta tänderna i är ombyggnationen av Stora Mellösa Skola, som ska igång med nästa etapp efter årsskiftet, samt att man har en rad större projekt inplanerade framöver.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning