fbpx

Brf Österport 2

2020-10-15

Nu färdigställs etapp 2 av populära Brf Österport! Målarna på TH:s har arbetat för fullt sedan i juni på projektet som har hela 37 lägenheter. Men om bara några veckor ska majoriteten av allt stå klart.

I början av juni var vår målare Jonte först på plats på uppdraget som då påbörjades nere i källaren. Några veckor senare anslöt sig även tvillingbröderna Emil och Linus och sedan dess har målarna bara blivit fler och fler. Nu är de fem målare på plats med två praktikanter – och alla jobbar stenhårt för att hinna klart med lägenheterna i tid.

– Det är en tajt tidsplan här, det kan till och med vara så att det är den tajtaste vi varit med om. Men allting går riktigt bra, vi ligger precis enligt tidsplanen. Vi har rätt förutsättningar och en chef som kör hit material åt oss så att vi kan hålla fokus på att utföra arbetet snyggt och korrekt, säger Emil.

För att underlätta arbetet ytterligare finns tre spackelsprutor och två färgsprutor tillgängliga på arbetsplatsen. Den mängd verktyg är något som inte tillhör det vanliga.

– Det är vi väldigt tacksamma för. Jobbet går mycket fort när man har tillgång till bra utrustning!

Och fort behöver det gå, för om bara fyra veckor ska majoriteten av deras arbete vara klart. Därefter ska kök monterat och parkettgolvet läggas innan de ska komma tillbaka igen för att göra klart finisharna så att lägenheterna står redo för inflytt efter årsskiftet.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning