fbpx

HÅKAN HAR FÅTT EN SKÖN START I WADKÖPING

2021-03-31

Håkan Åström har arbetat i branschen i över 20 år. Det är med andra ord en erfaren och kunnig målare som anslutit sig till TH:s Måleri. Efter drygt en vecka i tjänst så känner han sig redan som en i gänget.

Idag befinner sig Håkan Åström på sitt första projekt åt TH:s Måleri. Han är i Wadköping och renoverar ett av de färggranna trähusen som gränsar precis till Svartån. Det som tidigare varit Lilla Butiken kommer inom kort att öppna som en helt ny affär för doftljus. Av den anledningen är Håkan på plats och renoverar lokalerna inför premiärdagen.

– Allting har rullat på bra hittills. Det har endast varit målning av väggar och snickerier som stått på schemat. Så här har vi bland annat gett fönsterkarmar, dörrar och dörrfoder ett lyft, berättar han.

Trots att Håkan endast varit en del av TH:s Måleri i drygt en vecka så känner han sig redan som en i gänget – och det beror på fler faktorer.

– Jag är bekant med många som arbetar här, inte minst vår VD Tomas. Honom har jag känt sedan jag började jobba som målare för cirka 20 år sedan. Han har frågat mig flertalet gånger tidigare om jag velat gå över hit och just i år kändes det som rätt beslut. Fastän jag bara varit här så kort tid så är jag redan bekväm och kommit in i allt bra. Det har varit en skön start på företaget!

I veckan beräknas arbetet i Wadköping bli klart och därefter väntar en förhoppningsvis smidig slutbesiktningen innan den nya butiken kan öppna.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

GUSTAF BÄCKGREN

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning