fbpx

Bli en del av oss!

2020-11-05

Vi på TH:s Måleri växer och söker nu ytterligare en projektledare!

Som projektledare på TH:s kommer du att ansvara över våra projekt från start till mål i såväl små som stora projekt. Det innebär att du räknar på nya jobb, skapar offerter och avtal, fakturerar samt följer upp resultat och utfall i pågående projekt. För dig är samverkan mellan medarbetare, leverantörer och byggmästare A och O, där du ständigt ansvarar för att en god kvalité och kundnöjdhet upprätthålls. Du fördelar arbete mellan våra medarbetare där du även kan bidra med stöttning och vägledning i deras dagliga arbete. Som projektledare på TH:s arbetar du även tätt tillsammans med bolagets VD.

Vi tror att du som söker till tjänsten är lyhörd, ödmjuk samt har en positiv människosyn. Du har en god ledarerfarenhet och varit verksam i en liknande bransch. Som person har du lätt för att fatta beslut och hanterar att ha flera projekt igång samtidigt. Vi värdesätter även att du har ett brett kontaktnätverk, men det är inget krav.

Som projektledare kommer du att ha ett fartfyllt och varierande arbete i ett växande bolag med goda framtidsutsikter där vi alltid levererar en väldigt hög kvalité. Vi värdesätter våra medarbetare högt och har en god personalpolitik. Hos oss på TH:S Måleri pratar vi alltid med varandra och inte om varandra. Dessutom erbjuder vi dig goda personalförmåner.

Då vi är inne i en expansiv fas söker vi i andra hand även fler målare.

Har du några frågor? 
I denna rekrytering samarbetar TH:s Måleri med Oak Consulting. Har du frågor eller funderingar om tjänsten vänligen kontakta HR konsult Sofia Fors på 070-77 66 822.

Mer om tjänsten och hur du ansöker hittar du på Oak Consultings hemsida. Tryck här för att komma dit.

Vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 22 november 2020. Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post eller post.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

MIKAEL RING

Projektledare

LINA HEDSTRÖM-SLYTH

LACKERING

MIKAEL TORVALDSSON

FÖNSTERRENOVERING