fbpx

RENOVERING AV VILLA I ÖREBRO

2019-02-13

Vi befinner oss i en sekelskiftesvilla på väster i Örebro. Golven är täckta av skyddspapp och Nermin Sakonjic är i full gång med att tapetsera vad som tidigare användes som bibliotek. Huset ska totalrenoveras, och TH:s Måleri har anlitats för att utföra allt måleriarbete.

– Det är ett gammalt hus, vilket betyder att det är ganska slitet. Vi ska spackla, måla och tapetsera hela huset. På vissa ställen är taket så pass dåligt att vi måste riva allt gammalt och börja om från grunden, med ny väv och spackel, säger Nermin.

Hur länge kommer ni vara här?

– Jag har vart här i en månad, och räknar med att vara kvar i ungefär två månader till. Men det beror på hur våra andra projekt går, jag kanske får hit en målare till, och då går ju allt betydligt mycket snabbare, säger Nermin.

Hur är det att jobba i ett sånt här gammalt hus?

– Det är jättemycket detaljer, med gamla spegel- och skjutdörrar i hela huset. Detta gör ju att allting tar lite längre tid och att vi måste vara otroligt noggranna i allt vi gör. Men det är kul med sådana här projekt, säger Nermin, och visar en snickeridetalj på väggen i matsalen.

Fritiden spenderas bäst med fiske i Svartån, om du frågar Nermin. Men hur är det egentligen att jobba på TH:s?

– Fantastiskt! Ingen stress, ingen press. Vi vill uppnå bra resultat och ha nöjda kunder, det är viktigast för oss. Chefen är bra på att planera, vilket är grunden för att vi ska lyckas med detta, avslutar Nermin.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning