fbpx

TH:S MÅLERI VINNER UPPHANDLINGEN OM ÖBO:S RAMAVTAL!

2021-04-27

Under 2021 och tre år framåt kommer TH:s Måleri att utföra måleriarbeten i ÖBO:s fastigheter runtom i Örebro. I samband med detta har TH:s Måleri kunnat anställa fler målare till firman, bland annat Jonas Tunsved som vi träffar idag.

På Prosagatan i Vivalla finns ett helt gäng med hyresrätter som tillhör ÖBO och som nu står inför renovering. Jonas Tunsved som påbörjade sin anställning hos TH:s Måleri i februari har fått uppdraget att utföra jobben här.

– I dessa lägenheter sker tapetbyten och annan typ av uppfräschning. Jag har därför fått riva lite tapeter, bredspacklat väggar, fästa nya tapeter och även målat både tak och snickerier. Nästintill allt i lägenheterna har fått sig ett lyft, berättar Jonas.

Det fyraåriga ramavtalet som TH:s Måleri vunnit innefattar arbeten i mestadels Vivalla och Baronbackarna. Således kommer Jonas att utföra liknande jobb ett tag framöver.

– Det skiljer sig inte mycket från det jag gjort på min tidigare arbetsplats. Jag trivs med det och allt har gått fint här. Hittills känns allt jättebra!

Sist TH:s Måleri var med i upphandlingen om ÖBO:s bostäder kom de på en fjärdeplats. VD Tomas Hedström hälsar att det av den anledningen känns extra roligt att ha kammat hem vinsten. ”Det kändes som en riktig revansch!” säger han. Detta är bland de största avtalen man som målerifirma kan vinna i Örebro. Ett fantastiskt uppdrag för TH:s Måleri som älskar utmaningar. Som pricken över i:et har fler målare kunnat anställas.

___________________________________

Vi är jätteglada att Jonas med flera kunnat ansluta till vårt team – och vi söker fler målare som vill komma och jobba med oss! Skicka din ansökan med CV till info@thsmaleri.se så svarar vi om det anses aktuellt.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

GUSTAF BÄCKGREN

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning