fbpx

Möt Bea – vår nya servicemålare: ”Man känner sig så välkommen”

2022-02-09

Beatrice Sandquist har arbetat som målare i åtta år. I december blev hon en del av TH:s måleri och som servicemålare får Bea besöka många olika projekt och utföra många olika moment. En variation hon stortrivs med.

På förmiddagen var det fototapet i Karla vårdcentral som gällde och nu efter lunch förbereder hon renoveringen av en etagelägenhet åt Örebro kommun. Här ska spacklas, sättas väv och målas.

– Det är inte så långa projekt för mig utan man hoppar runt och gör lite småjobb, berättar Bea samtidigt som hon plockar fram spacklet. Jag trivs superbra med det, det är lite friare!

För en servicemålare är ingen dag den andra lik. Men för Bea finns ändå vissa rutiner som knyter samman dagarna och ger dem ett mönster.

– Jag försöker alltid att äta både frukost och lunch på företaget, så att man får sin sociala dos. Det är bra kollegor och många har jag jobbat med förut faktiskt. Jag tycker att man känner sig så välkommen hela tiden på TH:s!

 

”Kan lämna projekten stolta”

 

Det stora uppdraget som Beas arbetsdagar framför allt ska utgöras av är servicemålning för Region Örebro län. Eller mer specifikt servicemålning ute hos vårdcentralerna inom regionen. Ett uppdrag som börjar komma igång på riktigt nu.

– Jag var ju på en vårdcentral tidigare i dag och det är väl det som är mitt främsta uppdrag. På en vårdcentral är det mycket folk i rörelse och både besökare och undersköterskor stannar upp och pratar med en. Det är trevligt! Mitt jobb kan vara allt från att måla en dörr till som att idag sätta en fondvägg.

Drygt två månader in på TH:s måleri är Bea varm i kläderna och trivs på sin nya arbetsplats. Projekten som hon lämnar bakom sig innan hon far vidare på nästa lämnar hon stolt.

– Jag trivs jättebra och tycker att det är väldigt bra kollegor och chef. Du behöver aldrig vara rädd för att ställa en dum fråga utan alla är väldigt trevliga och hjälpsamma. Vi får göra ordentliga jobb och kan lämna projekten stolta, så känner jag i varje fall!

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare