fbpx

HÖGKLASSIGT MÅLERIARBETE!

2019-02-13

Som så många gånger förr anlitas TH:s Måleri när OBK ska bygga. Den här gången handlar det om Verkmästaren i Kumla. Verkmästaren är projektnamnet för Kumla Bostäders nya kontorslokaler som uppförts av totalentreprenören OBK Sverige AB.

– Vi är otroligt nöjda med TH:s arbete, de har legat med bra i tidsplanen och utförandet på deras måleriarbete är som vanligt högklassigt, säger karl Brugge, projektledare på OBK Sverige AB.

TH:s har under projektets gång haft 2-3 målare på bygget, ett bygge som Tomas Hedström, VD på TH:s, tycker gått bra.

 – Vi har upplevt att hela projektet varit väldigt bra planerat ifrån OBK´s sida. Detta gör att man på ett bra sätt kan hantera eventuella problem, och man får tid att verkligen göra bra resultat, säger Tomas.

Bygget i sig har varit som vilket bygge som helst enligt Tomas. Med undantag för några detaljer i de stora kökslokalerna.

– Man har valt en fototapet, som kan vara lite speciell att sätta. Men vi gillar utmaningar och resultatet vart riktigt bra, berättar Tomas.

Man känner verkligen att hela bygget andas kvalitet och nytänkande när man går igenom de nya kontorslokalerna. En kvalitet som Tomas tror grundar sig i stämningen och hur OBK driver sina projekt.

– När alla har kul och kommer bra överens så tror jag att resultatet blir bra. Det är som vanligt på OBK´s byggen en mycket bra stämning yrkesgrupperna emellan. Sen kan det såklart uppstå stressmoment och lite friktion ändå, men det hör liksom till när man jobbar i byggbranschen, konstaterar Tomas, och fortsätter:

 – Nu blickar vi framåt nya utmaningar. Samtidigt är det är roligt just nu när man ser tillbaka på alla jobb vi gjort under året, och vilka bra slutresultat vi åstadkommit. Jag vill verkligen rikta ett stort tack till alla anställda som varit en del av allt.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

GUSTAF BÄCKGREN

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning