fbpx

BEHRN ARENA REDO FÖR HOCKEYPREMIÄREN

2020-07-08

För andra året i rad har TH:s måleri fått äran att måla planen i Behrn Arena. Nu har Örebro Hockey alla förutsättningar att ”måla” många kassar när SHL-säsongen drar igång igen i september.

– Vi har målat allt det vita, alla målgårdar, ringar och linjer. Ja, allt på planen. Det gick relativt fort och vi var klara på en och en halv vecka ungefär. Jag har varit här hela tiden och haft en kollega med mig som hjälpt till, säger Lina Hedström-Slyth från TH:s måleri.

Behrn Arena ägs av Örebroporten som är TH:s beställare. Likt förra året är uppdraget ett resultat av den upphandling som Örebro kommun utfärdade och som TH:s måleri vann. Vinsten satte firman som förstaalternativ över måleriföretag i Örebro och har genererat många bra uppdrag.

En klassisk sportfråga – hur känns det?

– Det känns bra! Det är ett lite annorlunda projekt som är kul att få vara med på. Nu kan jag dessutom skryta för alla hockeyintresserade att jag har varit med och gjort linjerna, säger Lina och skrattar.

När SHL-säsongen startar den 19 september med Örebro Hockey mot Djurgårdens IF hemma på Behrn Arena, får vi se mer av den välmålade planen. Antingen på plats eller hemma från våra TV-soffor.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare