fbpx

EWELINA OCH LINN STORTRIVS I STORA MELLÖSA

2019-02-13

I mars förra året var vi senast på besök hos TH:s och Stora Mellösa Skolan. Då var det Jesper och Jonas som var mitt i etapp ett, alltså hus C och D.

När etapp ett stod klar i april månad var det snart dags att ta med sig stegar och färgburkar ned till skolans nybyggda för- och skollokaler. Nybygget går under etapp två och benämns som F-huset, och det är Ewelina och Linn som representerar TH:s.

– Vi har varit här i fyra veckor nu, och allt flyter på jättebra, säger Ewelina, som precis är hemkommen från en lång sejour i Strängnäs.

Hur är det att vara på hemmaplan igen?

 – Det känns superbra. Det var väldigt tufft att ligga ute på jobb så pass länge. Men slutresultatet blev bra, och det är skönt att kunna åka hem efter jobbet nu på kvällarna.

Linn, som så sent som i höstas började på TH:s, fick tillbringa sin första tid på lite mindre projekt. Men gör nu alltså debut för TH:s på ett ”storbygge”

– Det känns jättekul att få komma ut på ett rejält bygge. Allt flyter på bra och vi ligger riktigt bra till sett till tidsplanen, säger Linn.

Just för stunden färdigstryker tjejerna alla ytor, och är snart ska trapphus och vissa rum sprutmålas. Efter det kommer det lite fönstersmygar och annat smått som ska fixas – innan det bär iväg till nästa projekt.

– Det är lite tråkigt att vi snart är klara. Vi trivs superbra här, och tiden har verkligen gått så fort. Det är bra ytor att jobba på, god stämning och man kommer fram på ett smidigt sätt, säger Ewelina.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

GUSTAF BÄCKGREN

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning