fbpx

MÅLERIARBETEN PÅ NY VETERINÄRKLINIK I KUMLA

2019-03-15

TH:s-teamet är i Kumla och står i slutskedet av sitt arbete med en veterinärklinik som om mindre än två veckor kommer slå upp sina dörrar för första gången.

En utav de som bidragit till att detta projekt snart kan slutföras är målaren Micke Magnusson, 47 år. Han har arbetat för TH:s sedan september 2018 och beskriver stämningen bland kollegorna som fin.

– Jag ska inte sticka under stolen med att vi är ett riktigt bra team! Det är alltid en bra stämning mellan oss vilket gör att det blir en hel del glädjefyllda dagar. Det uppskattas absolut, säger Micke med ett leende.

Vidare förklarar Micke renoveringen av veterinärklinikens lokaler varit igång sedan i januari, men att han själv har funnits på plats sedan tre veckor tillbaka. I detta projekt har han även fått ta på sig rollen som lagbas då en utav hans kollegor gått på föräldraledighet. H Construction står som beställare av uppdraget och förväntar sig fräscha väggar med våtrumssystem. Något som Micke med all säkerhet kan garantera att de kommer att få.

– Vi är fyra målare på plats och avslutar arbetet. Tidigare har vi endast varit två tycken på plats, så just nu känns det verkligen som att vi kommer ro hem det här utan några bekymmer.

Vad finns kvar att göra?

 

– Den här lokalen är stor så det finns massa rum att göra i ordning, och än är vi inte klara med samtliga, så det finns en del kvar! Men man kan kalla det för att vi utför vanligt traditionellt väggarbete. Vi ska bland annat spackla och slipa nya gipsväggar. Sedan finns det ganska många moment mellan just spackling och finishen. Och värt att tilläggas är att målningen sker med en färg som står emot fukt i princip varje rum. I vissa ska även fondväggar tapetseras. Kort och gott kan man annars säga att det är ett heltäckande jobb som H Constructions har bokat, avslutar Micke.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning