fbpx

ARBETET I STRÄNGNÄS GÅR BRA

2019-02-13

TH:s Måleri är främst verksamma inom Örebroregionen, men när totalentreprenören OBK i oktober 2017 antog sig ett jobb i Strängnäs fick TH:s frågan om att utföra måleriarbeten i samband med den omfattande renovering av ett gammalt vårdhem.

TH:s gillar som bekant utmaningar och fick tillslut också jobbet, vilket innebär noggrann planering.

– Det är jätteviktigt med planering när vi jobbar på distans. Vi måste hela tiden ligga ett steg före vad gäller beställning och lagerföring av färg och annat material, säger Tomas Hedström, till vardags VD för TH:s men titulerar sig på detta bygget som projektledare.

TH:s har sedan de kom till bygget i november haft fyra stycken målare på plats, vilket man kommer fortsätta vara fram till sista tapetvåden är satt.

– Vi har kommit ungefär halvvägs nu och det känns som vi kommit in jättebra i projektet. Vi ligger med mycket bra sett till tidsplanen och det känns inte som att slutbesiktningen i december innebär några problem.

Hur är det för de anställda att ligga ute?

– Det funkar bra, de sover i sina kojor på övervåningen från måndag tills de åker hem torsdag eftermiddag. Det är klart att det kan vara lite segt att gå upp och åka tidigt på måndag morgon, men jag tror att den lediga fredagen väger upp. Sen är det en otroligt bra stämning på bygget, som vanligt på OBK´s projekt, avlutar Tomas.

Man har nyligen färdigställt vindsvåningarna och är i full gång med att måla snickeridetaljer samt bearbeta ytskikt på våning ett och två.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

GUSTAF BÄCKGREN

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning