fbpx

DOTTERBOLAG – I DUBBEL BEMÄRKELSE

2019-02-13

Lina Hedström har sedan årsskiftet drivit TH:s Lackering, som är ett dotterbolag till TH:s Måleri, i dubbel bemärkelse. Lina är nämligen dotter till Tomas, grundare och ägare av moderbolaget TH:s Måleri. Vi träffar Lina i TH:s nya gemensamma lokaler på Sotarvägen i Norra Bro.

– Vi flyttade in för två veckor sedan. Det känns så mycket bättre än de gamla lokalerna i stan. Här kan vi ta emot kunder på ett professionellare sätt, samt att vi kan utföra vårt arbete effektivare. Speciellt för min del, då vi har ett stort och välplanerat lackeringsrum, säger lina och tar på sig sin lackeringsutrustning.

Att arbeta i måleribranschen har inte varit någon självklarhet för Lina, som gick djurlinjen med hundinriktning på Kvinnersta. Men efter examen så mynnade diverse extraarbete i pappa Tomas lackeringsrum ut i att Lina utbildade sig och på sikt startade ett eget bolag som specialiserar sig på just lackering.

– Jag är jätteglad att jag valde att satsa på detta, trots att det är otroligt mycket i perioder. Det är så givande, och man lär sig hela tiden nya saker när man driver ett bolag, säger Lina och fortsätter lacka på en innerdörr.

Vad är det typiska projektet för er?

– Köksluckor och innerdörrar när folk ska renovera. Nu på våren och sommaren blir det mycket ytterdörrar också, säger Lina.

Hur ser du på framtiden?

– Vi har precis anställt Nadine på lackeringen. Om det fortsätter i samma takt som nu så måste vi såklart anställa fler. Men jag är nöjd med det vi har just nu, och har ingen brådska att växa, konstaterar Lina.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

GUSTAF BÄCKGREN

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning