fbpx

TH:S MÅLERI FÅR TOPPBETYG EFTER GUMAELIUSSKOLAN

2019-02-13

I augusti förra året påbörjades renoveringsarbetet av Gumaeliusskolan på väster i Örebro. TH:s Måleri har under projektets tid haft minst fem stycken målare på plats. Projektet, som är TH:s största projekt någonsin, står nu klart.

– Vi blev formellt klara i torsdags förra veckan, men vi kommer att utföra arbeten även under nästa vecka, då vi fått in lite extrabeställningar som skall utföras. Vi ska tapetsera upp magnettapeter i några av klassrummen. Detta är en speciell tapet som har en magnet i sig, vilket inte hör till vardagen för oss. Men vi gillar utmaningar, så det ska bli kul, säger Tomas Hedström, VD på TH:s Måleri.

Ett projekt som pågår i över ett år kräver noggrann planering, samt att alla yrkesgrupper har förmågan att samarbeta på ett bra sätt. Det har totalt sett varit över 100 olika företag på bygget, och att man får ihop detta är tack vare totalentreprenören OBK Sveriges fina sätt att bedriva sina projekt, menar Tomas.

– Man måste ge beröm åt OBK för sättet de bedriver sina projekt. Deras projekt är alltid väldigt bra uppstyrda, vilket leder till att det också är kul att jobba. Alla drar åt samma håll och det är en mycket bra stämning på bygget.

Det var slutbesiktning i förra veckan, hur gick det?

 – Det gick jättebra. Vi hade inte några anmärkningar ifrån besiktningsmannen, förutom lite normala byggskador som orsakats av andra yrkesgrupper, men så är det alltid, berättar Tomas.

Rickard Ahlin, platschef ifrån OBK konfirmerar att TH:s verkligen utfört sitt jobb exemplariskt.

– Vi har jobbat tillsammans med TH:s i några projekt nu, och vi blir alltid nöjda med deras arbete. De lämnar inget åt slumpen, utan har en enorm yrkesstolthet i allt de gör. Man kan alltid lita på att jobbet blir utfört i tid, utan fusk och med en ”finish” utöver det vanliga, fastslår Rickard.

Att Tomas och hans anställda på TH:s har lyckats råder det inget tvivel om. Men ett projekt av den här storleken medför givetvis ett extra hårt arbete, både vad gäller planering och utförande.

 – Det här projektet är det absolut största vi utfört, och jag måste medge att det blev några sömnlösa nätter inledningsvis. Men alla våra anställda har gjort ett fantastiskt jobb, och det är tack vare dem som vi lyckats med jobbet, avslutar Tomas.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning

JOSEPH MOLIN

Projektledare