fbpx

NU ÄR VI IGÅNG PÅ FÖRGYLLAREN 10

2020-03-18

På Landtorpsallén 27 i Örebro har det precis rests en 13 våningars hög fastighet – som nu är redo för invändiga måleriarbeten. Det är ett arbete som byggföretaget PEAB kontrakterat TH:s Måleri att utföra och under förra veckan fick de äntligen dra igång.

Jonte från TH:s Måleri var den som fick dra de första penseldragen på Förgyllaren 10:s väggar. Han har arbetat på firman i snart fyra år och trivdes som fisken i vattnet redan efter ett par dagar i de vita måleribyxorna. I denna nyproducerade fastighet, som han spenderade hela förra veckan i, trivdes han också väldigt bra.

– Det har varit kul att få vara den som fått äran att inleda det här projektet i TH:s vägnar. Jag var ju på projektet från måndag till fredag förra veckan och tycker att allting har gått jättebra.

Vad var dina arbetsuppgifter?
– Jag skulle förbereda inför montering av element och annat som ska upp på väggarna på de fyra första våningsplanen. Så jag har spacklat i två omgångar, slipat lite och sedan målat på de ställen där bland annat elementen, som sagt, kommer sitta.

Nu i veckan har tvillingarna Linus och Emil tagit över projektet istället och Jonte har rört sig vidare till andra uppdrag. Tvillingarna har avslutat sitt jobb på Stora Mellösa skola och kommer nu att befinna sig här en period framöver. De kommer också att hålla sig till de fyra första våningarna, som Jonte gjorde, och färdigställa dessa innan de rör sig vidare uppåt i byggnaden.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning