fbpx

NYTT PROJEKT I STRÄNGNÄS

2019-02-13

I två veckor har renoveringsarbetet pågått i Strängnäs, för TH:s måleri. Men det omfattande projektet påbörjades redan i oktober 2017. Då var det totalentreprenören OBK som tillsammans med rivningsarbetare påbörjade arbetet i from av rivning av väggar samt håltagning för hisschakt med mera.

Idag träffar vi Stefan Hven, lagbas på TH:s Måleri, som tillsammans med sina kollegor för stunden arbetar med underbehandlingar på vindsvåningen. Detta är Stefans första projekt som lagbas, ett bra test då det ställer extra höga krav på planering att utföra ett projekt så pass långt ifrån Örebro.

– Det är tufft att vara borta från familjen och det är lite för långt att resa hem på kvällen, men sedan är det även att vi måste vara lite noggrannare med logistiken. Så vi beställer material i god tid och lagom mycket, förklarar Stefan.

Såhär långt har allt gått bra, även om det kräver lite extra arbete just med vindsvåningar.

– Man måste alltid lägga ner lite extra energi på vindsvåningar som vi är på nu. Det krävs mycket spackling för att få ordning på alla vinklar och vrår med snedtak och synliga takstolar, säger Stefan.

Idag är man tre stycken målare på plats och kommer vara så de tre första veckorna, efter det ska ytterligare en målare ansluta fram tills att man i november beräknas vara klara. Snart är Stefan och hans kollegor klara med vindsvåningen och kan blicka emot nästa uppgift.

– På onsdag ska vi vara klara med spacklingarna här uppe, då är det dags att börja slipa de fem första lägenheterna, avslutar Stefan. 

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning