fbpx

Vi välkomnar Joakim till TH:s Måleri!

2020-11-02

I september anslöt Joakim till teamet på TH:s Måleri. Trots att han är nyast bland personalen har han hela 30 års erfarenhet som målare. Han har tidigare arbetat på många olika målerifirmor och fastighetsbolag – men såg TH:s Måleri som en plats där han skulle trivas och få utvecklas.

Idag träffar vi en förväntansfull och glad Joakim som renoverar fönster åt Folkets Hus i Örebro. I fem veckor har han nu arbetat på TH:s Måleri och han tillbringar dagarna med just fönsterjobb. Det gör han tillsammans med Mikael som tidigare själv ansvarat för denna avdelning.

Joakim bor i Örebro och har arbetat inom branschen sen året han skulle fylla 18 år. Att börja jobba på TH:s Måleri gav honom inte bara fördelar som gör hans arbetsdagar roligare, utan också möjligheten att kunna cykla till jobbet.

– Det var dags för en ny arbetsplats och nya arbetsuppgifter. Nu är mitt fokus endast på fönsterrenoveringar, vilket känns jättebra. Det ger mig både chansen att utvecklas men också vetskapen om att jag alltid kommer att arbeta tillsammans med min kollega Mikael. På mina tidigare arbetsplatser var jag mycket själv. Så det var en stor anledning till att jag ville komma hit, säger Joakim.

Men du var också glad för att du skulle hinna få vardagsmotionen avklarad?
– Ja precis, säger Joakim och ler. Jag bor på Väster så jag cyklar nästan två mil om dagen. Det tar mig ungefär 25 minuter att cykla hit och på hemvägen har jag nedförsbacke. Jag tycker det är jätteskönt att jag även fått den möjligheten genom att byta jobb!

Joakim tar på sig hörselkåporna igen och börjar slipa av den gamla färgen på ett fönster som ska levereras till Folkets Hus. Det står en hel rad med fönster på golvet som väntar på att få ett nytt utseende. Efter att dessa är klara ska Joakim och Mikael ta sig an fönster till Stureskolan och Rudbecksgymnasiet.

– Det är fullt ös och jag trivs jättebra med det. Just nu är jag väl fortfarande inne på smekmånaden men jag har vetat sedan länge att TH:s är en firma med koll på läget. Jag och Mikael har dessutom varit vänner i många år så jag vet att vi kommer trivas bra ihop även här på jobbet, avslutar Joakim.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning