fbpx

Vi välkomnar TH:s nya VD Gustaf Bäckgren: ”De är helsköna allihop”

2023-03-02

TH:s Måleri växer som bolag och välkomnar en ny VD – Gustaf Bäckgren! Företagets grundare Tomas har varit VD sedan starten vilket gör det till en spännande förändring i verksamheten. Han stannar kvar som ägare och intar nu en mer operativ roll som projektledare med pensel i hand.

 

TH:s har precis flyttat in i sitt nya kontor på 150 kvadrat med fräscha lokaler. Vid fönsterrenoveringen möter vi Tomas och Gustaf som visar oss runt.

– Kontoret är inte riktigt färdigmålat än, men det kommer snart! Säger Gustaf och skrattar.

Det var samtidigt som flytten till det nya kontoret i början på februari som Gustaf tillträdde som ny VD på företaget. Tomas som varit VD för företaget sedan 2007 ser positivt på förändringen och berättar att beslutet grundas i att TH:s måleri har växt rejält sedan firman startade.

– Det känns som ett naturligt kliv framåt. Planen är att Gustaf ska hålla i alla trådar. Han är lugn, saklig och tar tag i saker. Vi kommer att komplettera varandra bra. Jag tror på det här!

I rollen som VD kommer Gustaf ha ett övergripande ansvar på TH:s Måleri men också utföra operativt arbete tillsammans med Tomas och Mikael. Han kommer att vara delaktig i den dagliga planeringen och ha koll på vad som händer i verksamheten.

 

”Det känns väldigt positivt”

 

För Gustaf innebär tjänsten som VD inte bara en ny kontorsplats, utan också ett spännande branschbyte. Hela sitt tidigare arbetsliv har han arbetat som produktionschef inom skogsbranschen. Där har han haft koll på inköp, produktionsplanering och rådgivning. Med lång erfarenhet av stort ansvar är han redo för att utmanas inom ett nytt område.

 – Att komma in i en ny roll och en helt ny bransch efter ett helt yrkesliv känns otroligt, säger Gustaf. Det är en intressant bransch att ge sig in i. Det finns en del utmaningar, men det känns väldigt positivt. Kul och spännande!

”Tomas kultur går igenom företaget”

 

Att träffa nya människor är något som Gustaf tycker om. Och det har han fått göra under de första veckorna på TH:s, både på kontoret och ute på jobb hos målarna.

– De är helsköna allihop! De jag har träffat tycker det är kul att jobba här, berättar han.

Gustaf berättar glatt vidare om stämningen på TH:s och tror att mycket grundar sig i arbetskulturen som Tomas skapat.

– Tomas kultur går igenom företaget och den ska vi behålla. Även om jag är ny VD så är Tomas kvar och hans kultur kommer definitivt föras vidare, slår han fast och fortsätter:

– Jag känner ett tryggt stöd av alla på företaget och blev väl mottagen när jag kom hit. Det känns jättebra!

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning