fbpx

RENOVERING AV TAKVÅNING

2019-02-13

TH:s Måleri är kända för att alltid utföra ett bra jobb och inte lämna något åt slumpen. Detta är en av anledningarna till att man ofta får utföra jobb åt privatpersoner.

Denna gången är er Micke som fått äran att renovera en takvåning vid Oskarsparken.

– Det är alltid kul med sådana här jobb. Det är mycket små detaljer och man ser verkligen skillnad när man är klar och packar ihop, säger Micke medan han bättrar på den maffiga spiraltrappan som delar av under- och övervåningen.

Lägenheten som renoveras drabbades för en tid sedan av vattenskador i taket på undervåningen, och eftersom den befintliga lösningen var limfärgstak så var även väggar tvungna att behandlas.

– Först så skulle bara vardagsrummet renoveras, där vattenskadan var. Men sedan fick vi även renovera hall och matrum. Vi har fått bredspackla tre gånger och målat lika mycket på nästan alla ytskikt, samt att vi har målat om golvsoklar och sådant.

Micke har varit här och jobbat i ungefär två veckor. Men nu är han klar, och ska vidare på nya äventyr.

– Nu ska jag till Tullängsskolan och tvätta fasaden inför en ommålning. Sedan ska vi iväg på lite jobb tillsmans med HTH-kökssnickare, där vi brukar vara med och göra målerijobb i samband med montage av nya kök.

Har ni något kul inplanerat med firman framöver?

– Ja, vi ska ha en AW snart. Vilket alltid är kul med alla härliga arbetskamrater här på TH:s.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning