fbpx

ÖREBRO LÄNS AVLOPPSRENINGSVERK

2019-11-04

Lokaler som tillhör Örebro läns avloppsreningsverk har stått inför ett renoveringsarbete. Sedan februari har TH:s Sofie Löfberg fått utföra jobbet som beställts av Örebro kommun.

Sofie började arbeta på TH:s Måleri i januari och har således snart varit en del av firman i ett år. Hon påbörjade renoveringen hos avloppsreningsverket väldigt tidigt i sin anställning och befinner sig i deras lokaler än idag.

– Det har blivit en hel del jobb i dessa byggnader. Området är ju ganska stort så det har tagit sin lilla tid. Men jag känner mig verkligen som hemma här, säger Sofie med ett skratt. Jag har under den här tiden varit själv målare på plats. Ibland har någon kollega hjälpt till och någon annan gång har jag haft praktikanter med mig. Men annars har det faktiskt varit skönt att få stänga in sig i sin egna bubbla och bara köra på, avslutar hon.

Just nu håller en ny byggnad med omklädningsrum, bastu och dusch på att byggas nästintill reningsverkets huvudbyggnad på Skebäcksvägen 54. Där har Sofie varit och behandlat vägg och tak sedan fyra veckor tillbaka. Arbetet med denna byggnad beräknas vara färdigt vecka 48.

– Jag har dessutom tagit hand om många av deras pumphus som finns spridda runt om i länet. Det längsta jag fått åka är till Frövi. Men de stationerna är inte särskilt stora så det har gått ganska fort, säger Sofie.

Sofies arbete med reningsverkets lokaler har till mestadels inneburit spackling, slipning och målning. När hon besökte pumphusen fick hon även måla dessa utvändigt. Vecka 48 väntar besiktning av samtliga arbeten och Sofie har goda förväntningar på resultatet.

DELA INLÄGGET

KONTAKT

TOMAS HEDSTRÖM

VD/PROJEKTLEDARE

MIKAEL RING

PROJEKTLEDARE

MIJA HEDSTRÖM-SLYTH

EKONOMIANSVARIG

ALEXANDRA HOLTBÄCK

Färgsättning & dekormålning